Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá,16-19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
02.12.2021 Vážná hudba
Vážná hudba - modernismus
Hudební romantismus je hudební období zhruba od první dekády 19. století do počátku 20. století. Romantická hudba je charakteristická zdůrazněnou emoc... číst celé
22.11.2021 Gramofony
Gramofon Tesla NC 450
Gramofon Tesla NC 450 československého výrobce Tesla s označením Hi-Fi. Podrobná popis technický parametrů a jednotlivých komponent gramofonu. Přednos... číst celé
15.11.2021 Gramofony
Gramofon Tesla NC 452
Další gramofon z rodiny Tesla s označením Hi-Fi. Nástupce gramofonu Tesla NC 450 a zároveň předchůdce gramofonu Tesla NC 500. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ing Aleš Růžička, se sídlem Kováků 831/18, 150 00, Praha 5, IČ 71511377 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@modrovous.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vážná hudba - modernismus
Vážná hudba - modernismus
Hudební romantismus je hudební období zhruba od první dekády 19. století do počátku 20. století. Romantická hudba je charakteristická zdůrazněnou emoc... číst celé
Gramofon Tesla NC 450
22.11.2021 Gramofony
Gramofon Tesla NC 450
Gramofon Tesla NC 450 československého výrobce Tesla s označením Hi-Fi. Podrobná popis technický parametrů a jednotlivých komponent gramofonu. Přednos... číst celé
Gramofon Tesla NC 452
15.11.2021 Gramofony
Gramofon Tesla NC 452
Další gramofon z rodiny Tesla s označením Hi-Fi. Nástupce gramofonu Tesla NC 450 a zároveň předchůdce gramofonu Tesla NC 500. číst celé
Vážná hudba - romantismus
Vážná hudba - romantismus
Hudební romantismus je hudební období zhruba od první dekády 19. století do počátku 20. století. Romantická hudba je charakteristická zdůrazněnou emoc... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Supraphon Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz